vrijdag 27 april 2012

♥Roodkapje waar ga je.......

Hi ..Lieve.. allemaal..
Had eens voor mijn jongste kleindochter een roodkapje gemaakt als cadeautje voor aan de deur te hangen... voor als ze aan het slapen  was ..
ik was vergeten de kopspelden eruit te halen voordat ik de foto gemaakt had hihi zoals je ziet ..Natuurlijk hoorde daar een paddestoel bij... de boze wolf daar was ze toch nog wat te klein voor ...en bedacht.. een paddestoelhuisje om al haar spulletjes in te doen die hangt nu bij haar bedje...lief♥.. he ..
natuurlijk wilde ik voor de oudste kleindochter van bijna 5  ook iets maken en bedacht een dekbedje met kussensloopjes voor haar poppenbedje..ja ze waren er heel blij mee ..Het roodkapje heb ik ook eens als kraamcadeau gemaakt pas geleden in het blauw voor  een boy...kijk maar leuk he....natuurkijk nog wat erbij gemaakt als cadeautje..een envelopje voor  zijn eerste geknipte haarlokje ..en ik was dus niet meer te stoppen ..zo leuk om te doen..
De vlaggetjes met naam erop.. en pas nog op visite geweest (♥hij groeit als kool en lachen)  ...dus weer wat leuks gemaakt om bij  in hem zijn kamertje te hangen...ja dit was het weer voor vandaag hopelijk genieten jullie ook weer van deze post ...en nog heel Fijn weekend iedereen... ..Liefs..Gaby♥xxx

5 opmerkingen:

Kom Achterom zei

Kom even via via bij jou binnen wapperen! Wat maak je super leuke dingen zeg! Heerlijk sfeertje voor je raam! Ik ga je volgen hoor!
Fijn weekend
Yolanda

Marjon zei

Prachtig gemaakt allemaal, wat ben jij creatief zeg.....wat zullen de kindjes blij hiermee zijn geweest......fijn weekend en lieve groet Marjon

Marijke van Ooijen zei

Hay meis,

Wat heb je een schattige dingen gemaakt voor je kleinkinderen.
Wat zullen ze blij zijn met zo'n heerlijke creatieve oma!
Wat een snoezige post!

Liefs,
Marijke

"Création" zei

Zo lief weer allemaal Gaby,
jij bent ook niet te stoppen hé.
Zo schattig ook al de spulletjes in het blauw, zijn kamertje zal er zeker heel snoezig uitzien.

Leuk ook een foto van jezelf te zien, rechts aan de zijkant, dat ben jij toch?

Wens je nog een heerlijk weekend verder, en veel knutsel plezier.

Liefs,
Josephine

little sweet things zei

Wat een lieve cadeautjes heb je gemaakt, die zullen zeker in de smaak gevallen zijn.
Fijn weekend en groetjes, Sas